Adaptare – e noul cuvânt folosit în rândurile multor firme, cabinete medicale și de tot felul care au trebuit să facă față pandemiei. Pentru unele afaceri, acest lucru a însemnat încetarea activității. Alte companii au trebuit să regândească toate procesele tehnologice. Firmele din domeniul digital au ales să-și continue activitatea încurajându-și angajații să lucreze de acasă. O parte a domeniului medical a fost nevoit să ofere teleservicii, consultații online audio sau video.

În acest context al schimbării bruște, una dintre soluțiile cele mai recomandate în multe domenii a fost cea digitală. Activitatea întreprinderilor fiind desfășurată în mare parte online, multe afaceri nu au avut instrumentele necesare pentru a putea supraviețui și crește în acest context.

Agenția noastră de web development din Oradea a dezvoltat două soluții care pot fi folosite în multe domenii de activitate precum:

  • # Cabinete de dermatologie
  • # Cabinete de alergologie
  • # Medici de familie
  • # Cabinete stomatologice

Programări Online

Solutie pentru Consultatii Video Live

Această soluție e destinată celor care vor să crească numărul programărilor, să elimine la maxim stresul gestiunii și să fidelizeze pacienții oferindu-le posibilitatea să decidă simplu și rapid când să vină la o consultație. Ce anume oferă soluția noastră web:

1. Posibilitatea oricărui client sau pacient să verifice dacă există disponibilitate și să-și facă o programare în mai puțin de un minut.

2. Programarea se poate face de pe telefon, tabletă sau laptop la fel de ușor.

Solutie pentru Consultatii Video Live

3. Confirmarea poate fi instantă sau cu aprobare.

4. Pot fi definite intervalele pe zile, perioade de timp foarte ușor și într-o multitudine de variante.

5. Se pot bloca zile sau ore.

6. Spoturile de timp pot fi și private.

7. Notificări de confirmare și reamintire pe email, SMS sau notificări push (la cerere).

8. Plată online cu card de credit prin Stripe, PayPal și alți procesatori de plată.

Ședințe, Consultații Video - Live Stream, Chat și Share de Documente în Timp Real

Solutie pentru Consultatii Video Live

Timpul, energia și, după caz, expunerea la infectare sunt elementele de luat în calcul atunci când se dorește stabilirea unei ședințe, consultații sau întâlniri. Pentru a ușura și ajuta întreprinzătorii în desfășurarea activității în această perioadă, am dezvoltat un modul de Live Streaming (consultații, întâlniri, ședințe video), acesta beneficiind de un chat text cu posibilitatea de share de documente în timp real. Mai jos sunt câteva dintre beneficii:

1. Conectare rapidă direct în browser, fără descărcarea de aplicații sau instalarea de alte lucruri.

2. Se poate folosi de pe telefon, tabletă sau laptop.

3. Video și audio în timp real.

4. Gestionarea ședințelor, consultațiilor sau întâlnirilor.

Solutie pentru Consultatii Video Live

Unul din cabinetele medicale care folosesc cu mare succes soluțiile SDG Webs este alergologoradea.ro

Dacă vrei să-ți maximizezi profiturile și să reduci stresul programărilor, dar și să faci consultații video, îți stăm la dispoziție cu detalii pe [email protected] sau contactează-ne aici.

Tehnologii folosite: PHP, JavaScript, Vue.JS, WordPress

Get the latest data, insights and inspiration from us.

Soluții și servicii web în timp de pandemie covid-19: Consultații online video și audio cu chat și share documente în timp real